21 Δεκ 2009

Πρόβλημα με τη Λίστα μπλογκ

Εδώ και μερικές μέρες ανακάλυψα ότι το αν και ανανεώνω κανονικά το μπλογκ μου αυτό δεν εμφανίζεται στις λίστες άλλων μπλογκ.




Αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα γιατί πολλοί διαβάζουν τα μπλογκ που βλέπουν ότι έχουν ανανεωθεί από τη δική τους λίστα μπλογκ. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω. Άρα πιο αραιά θα κοιτάξω ένα μπλογκ που βλέπω ότι δεν έχει ανανωθεί, παρά ένα που έχει ανανεωθεί σήμερα. Άσε που όσα ανανεώνονται ανεβαίνουν πιο ψηλά στις λίστες με αποτέλεσμα να μένουν τα μη ανανεωμένα ή αυτά που δήθεν δεν ανανεώνονται χαμηλά.

Τελοσπάντων έψαξα να βρω τη λύση αλλά το μόνο που βρήκα είναι αυτό το άρθρο από το Known Issues for Blogger το οποίο ουσιαστικά δε λέει τίποτα πέρα από το ότι το ψάχνουν... Φέξε μου και γλύστρισα δηλαδή.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως καλό είναι να κοιτάμε όλα τα μπλογκ που μας ενδιαφέρουν, δηλαδή που τα περιλαμβάνουμε στη Λίστα, είτε φαίνεται να έχουν ανανεωθεί είτε όχι γιατί η Λίστα μπλογκ δεν είναι καθόλου αξιόπιστη πλέον.

3 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως ενημερώνομαι για κάθε νέα σου ανάρτηση και ελπίζω να μην μου έχει ξεφύγει καμία :))

    Δεν το έχω προσέξει αυτό το πρόβλημα έχω προσέξει μόνο πως κάποιες αναρτήσεις τις λαμβάνω πολύ αργότερα από ότι άλλοι και από την ώρα δημοσίευσης τους.

    Ελπίζω να βρουν σύντομα λύση

    Υ.Γ όταν λες να έχουν ανανεωθεί τι ακριβώς εννοείς;
    Να έχουν κάνει νέα ανάρτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ διαβάζω όταν γίνεται ανανέωση στο reader οπότε δεν χάνς τίποτα. Φιλούρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταλαγματιά μου καλή σου μέρα! Χαίρομαι που δεν χάνεις αναρτήση :)
    Προφανώς ο μπλογκερ έχει τα προβλήματα του... πάλι! Ναι εννοώ νέα ανάρτηση ή και update παλιάς.

    mahler76 ευτυχώς που ο reader λειτουργεί κανονικά. Εγώ διαβάζω από τη λίστα μου κι ίσως γι'αυτο και να το πρόσεξα. Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κάτι, ή μάλλον γράψε αυτό που σκέφτεσαι! :)

Mi manchi

Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο απερίγραπτα, αφάνταστα, αδιάκοπα, ασταμάτητα, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο.  Κι όσο κι αν κρατιέμα...